Home / Blog / De eTrolley van Kyburz: de elektrische trolley die je werk vergemakkelijkt

De eTrolley van Kyburz: de elektrische trolley die je werk vergemakkelijkt

Deze trolley werd speciaal voor de postbedeling ontworpen en is ideaal voor industriële, gemeentelijke en commerciële bedrijven. Moet je post, dozen, zakken of werktuigen vervoeren? De eTrolley is makkelijk aan te passen in functie van de behoeften van je onderneming. Zo heb je ook ontelbaar veel toepassingsmogelijkheden.

De trolley heeft een maximaal laadvermogen van 120 kg. De werknemer hoeft dus minder vaak terug naar het depot voor een nieuwe lading waardoor je extra kosten vermijdt.

En tijd wint! De milieuvriendelijke, elektrische aandrijving van de eTrolley verhoogt namelijk de wandelsnelheid van de gebruikers. Dat levert een tijdwinst van 3 tot 5% op. Daarnaast worden de werknemers minder fysiek belast, waardoor ze gelukkiger en gemotiveerder zijn op het werk.

Deze stevige trolley is dankzij zijn starre achteras en twee mobiele wielen vooraan flexibel en gemakkelijk te besturen. Voetpaden, borduren, straatstenen zijn allemaal obstakels die je probleemloos omzeilt!

Bovendien is de eTrolley uitgerust met een krachtige motor van 500 W en oplaadbare lithiumbatterijen. Zijn duurzame onderdelen maken van de eTrolley een werkinstrument dat gericht is op de toekomst.

Deze perfecte combinatie van efficiëntie, ergonomie en duurzaamheid staat op je te wachten bij MBO Business!